Antena 3 CNN Externe Iulia Timoşenko primeşte o nouă lovitură în această dimineaţă. Ce a spus PROCURORUL general din Ucraina

Iulia Timoşenko primeşte o nouă lovitură în această dimineaţă. Ce a spus PROCURORUL general din Ucraina

Iulia Timoşenko primeşte o nouă lovitură în această dimineaţă. Ce a spus PROCURORUL general din Ucraina
de O.P.    |    27 Feb 2014   •   08:07

Toate cazurile care o vizează pe Iulia Timoşenko pot fi închise doar dacă există dovezi că este nevinovată, a declarat miercuri procurorul general interimar al Ucrainei Oleh Mahniţki, relatează agenţia Interfax Ukraine în pagina electronică.

"Aceste cazuri vor fi revizuite", a anunţat procurorul general interimar, adăugând că a dat ordin ca acestea să fie studiate.

"Dacă nu există dovezi cu privire la vina ei, atunci, desigur, vom lua o decizie obiectivă", a adăugat Mahniţki într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Kiev.

Timoşenko a fost eliberată sâmbătă după ce a ispăşit doi ani şi jumătate din pedeapsa de şapte ani de închisoare pentru abuz de putere. Ea a fost condamnată în 2011 la şapte ani de închisoare pentru că a semnat, în calitate de şef al Guvernului, un acord pe tema gazelor cu Rusia ale cărui condiţii au fost descrise drept prejudicioase pentru ţara sa.

 

×
Subiecte în articol: Iulia Timosenko Proteste Ucraina
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close