Antena 3 CNN Externe Japonia. Mii de sardine au format un pom de Crăciun, într-un acvariu (VIDEO)

Japonia. Mii de sardine au format un pom de Crăciun, într-un acvariu (VIDEO)

Japonia. Mii de sardine au format un pom de Crăciun, într-un acvariu (VIDEO)
Sursa foto: sardine
16 Noi 2009   •   15:05

Spectacol inedit la un acvariu din apropiere de capitala japoneză Tokyo. În rolul principal... 50.000 de sardine, care au format ceea ce organizatorii şi unii vizitatori spun că a semănat perfect cu un brad de Crăciun. Întregul spectacol s-a desfăşurat, bineînţeles, pe ritmurile muzicii de Crăciun.

Spectacolul oferit de sardinele japoneze i-a captivat deopotrivă pe copii şi adulţi. Pe ritmurile unor melodii specifice sărbătorilor de iarnă, sardinele au format ceea ce unora li s-a părut a fi un brad de Crăciun.

Organizatorii au explicat cum a fost totul posibil. Secretul, spun ei, constă în...pofta de mâncare a sardinelor. Acvariul este prevăzut cu un dispozitiv de eliberare a unor cantităţi mare de hrană. Pentru a marca forma unui brad de Crăciun, ei au eliberat o cantitate mare de mâncare mai întâi la baza acvariului, apoi în partea superioară a acestuia. Sardinele s-au repezit să înghită mâncarea şi astfel spectatorii au avut iluzia unui adevărat brad de Crăciun subacvatic. Bineînţeles, luminile albe şi verzi au contribuit la efectele vizuale spectaculoase.

Sardinele care nu au fost selectate pentru a participa la spectacol au fost transformate în...cadou de Crăciun pentru balenele Beluga de la acvariu. Sub privirile amuzate ale vizitatorilor, Moşul le-a adus un sac plin de sardine, pe care balenele le-au înghiţit cu poftă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Crăciun japonia
Parteneri
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
x close