Antena 3 CNN Externe Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, chiar înainte de turneul WTA

Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, chiar înainte de turneul WTA

Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei la Pittsburgh Penguins şi iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, acolo unde se afla alături de Sabalenka, care urma să participe la turneul WTA.

Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, chiar înainte de turneul WTA
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2024   •   10:24

Vestea a apărut luni seară în mass-media din Belarus. Potrivit publicației online Zerkalo, care susține că informația e confirmată din două surse apropiate familiei fostului internațional belarus, acesta ar fi fost ucis.

Știrea decesului lui Koltsov a fost confirmată pe baza altor surse apropiate sportivului și de publicația bielorusă Nasha Niva.

Decesul a fost confirmat oficial, luni dimineața, de către Federația de Hochei din Belarus și de către clubul său.

"Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul echipei Salavat Yulaev Konstantin Koltsov a decedat. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev, a făcut o treabă excelentă în staff-ul tehnic al echipei", a precizat clubul într-un comunicat.

Koltsov a jucat 123 de meciuri pentru echipa națională a Belarusului, iar după retragerea din 2016 a devenit antrenor, actualmente secund al echipei ruse Salavat Yulaev. Conform Zerkalo, el urma să preia rolul de antrenor al lui Dinamo Minsk și al echipei naționale a Belarusului.

Koltsov a participat cu echipa națională la două ediții ale Jocurilor Olimpice și la nouă campionate mondiale, notează Mediafax.

Se presupune că Koltsov ar fi fost alături de Sabalenka, cea care se pregătește să ia startul la Miami Open, care va începe marți, pe 19 martie.

Fanii tenisului au remarcat că ea a fost scoasă din programul de antrenament și a nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, cu postări de la Miami.

×
Subiecte în articol: Aryna Sabalenka Miami Open
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close