Antena 3 CNN Externe "La casa de papel" revine. A început numărătoarea inversă, iar finalul nu va dezamăgi

"La casa de papel" revine. A început numărătoarea inversă, iar finalul nu va dezamăgi

"La casa de papel" revine cu ultimele cinci episoade ale seriei. Numărătoarea inversă a început, iar actorii promit că fanii nu vor fi dezamăgiți.

La Casa de Papel
"La casa de papel" revine. A început numărătoarea inversă, iar finalul nu va dezamăgi Sursa foto: Twitter/ La Casa de Papel
de Cerasela Stafie    |    17 Noi 2021   •   22:37

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la apariția ultimei părți a serialului. Ultimele cinci episoade vor ajunge pe platforma Netflix la 3 decembrie.

Protagoniștii, într-o campanie publicitară, asigură că finalul nu va dezamăgi.

„Știm că nu îi va dezamăgi pe fanii serialului, că le va plăcea. Ceea ce urmează este foarte puternic,” spune actorul care în interpretează pe Palermo, Rodrigo de la Serna.

Pentru Álvaro Morte, ”Profesorul”, finalul este „plin de tensiune absolută”. Și asta pentru că banda a avut parte numai de eșecuri în ultima vreme.

În ultimele cinci episoade, lansate în septembrie, Tokio (Úrsula Corberó) a murit, iar inamicul, rănit și mai înfricoșător ca niciodată, se află încă în interiorul Băncii Spaniei.

„La casa de papel” este unul dintre cele mai urmărite seriale din istoria Neflix, produse în altă limbă decât engleză, a doua după serialul sud-coreean ”The Squid Game”, a anunțat platforma, marți.

Cele mai grele momente abia acum vin pentru gașca condusă de ”Profesor”. Membrii grupului trebuie să înfrunte două mari provocări: să scoată aurul cu ajutorul unui plan plin de incertitudini și să părăsească Banca Spaniei.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close