Leonora a dispărut acum patru ani, iar părinții au căutat-o cu disperare în tot acest timp. În prezent, familia a aflat cruntul adevăr și trăiește un coșmar: Este ireal!

12 Sep 2019   •   13:16
Leonora a dispărut acum patru ani, iar părinții au căutat-o cu disperare în tot acest timp. În prezent, familia a aflat cruntul adevăr și trăiește un coșmar: Este ireal! sursă foto: pixabay.com

Leonora a dispărut acum patru ani, iar părinții au căutat-o cu disperare în tot acest timp. În prezent, familia a aflat cruntul adevăr.

Adolescenta a dispărut la vârsta de 15 ani, în urmă cu 4 ani. Familia nu a încetat să o caute în toți acești ani, iar de când au descoperit unde se află fiica lor, cei doi părinți trăiesc un coșmar.

Tatăl a descoperit adevărul crunt atunci când soţul fiicei sale, un individ care lucra pentru ISIS, l-a sunat pe bărbat şi i-a spus că fiica sa, acum în vârstă de 19 ani este cu el şi formează o familie. Leonora este cea de-a treia soție a bărbatului.

În urma înfrângerii ISIS, Leonora locuiește acum într-un lagăr  din nord-estul Siriei și speră să se întoarcă în Germania.

Poliția din Germania investighează în ce măsură Leonora a fost implicată în infracțiuni ale ISIS, iar săptămâna aceasta, casa familiei sale din Germania a fost investigată de către polițiștii germani. 

Ea a vorbit la începutul acestui an despre naivitatea ei și decizia de a merge în Siria, cât și despre faptul că s-a convertit la islam, după doar  două luni. În prezent, Leonora este mama a doi copii, potrivit Daily Mail.

Inițial totul a fost bine, deoarece avea bani și putea să stea acasă, să gătească și să facă curat. Dar când ISIS a pierdut Raqqa, a fost forțată să se mute acasă în fiecare săptămână.

Leonora a spus că a fugit că soțul său Nihad a fugit cu cea de-a două soție Sabina, în vârstă de 34 de ea, care este tot din Germania.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close