Antena 3 CNN Externe Lista lui Aghiuță din Rusia: propagandistul Satanovski a propus uciderea a "100 - 200 de lideri" din statele NATO

Lista lui Aghiuță din Rusia: propagandistul Satanovski a propus uciderea a "100 - 200 de lideri" din statele NATO

După consternarea cu care au fost întâmpinate la televiziunile ultimele înfrângeri ale trupelor Moscovei în Ucraina, unul dintre cei mai virulenți propagandiști pro-Putin a propus o listă cu oficiali  din NATO care trebuie, în opina sa, uciși.

Lista lui Aghiuță din Rusia: propagandistul Satanovski a propus uciderea a "100 - 200 de lideri" din statele NATO
Sursa foto: Twitter @JuliaDavisNews
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2022   •   14:31

Evgheni Satanovski a făcut propunerea în emisiunea "O seară cu Vladimir Soloviov".

Soloviov l-a întrebat pe Satanovski "cum câștigăm în Ucraina" și cum ar trebui să reacționeze Rusia față de americani.

"Rusia este ceea ce este în termeni de națiune. Vom continua să fim în modul în care suntem. Cei care sunt cu noi vor fi bine, iar pe restul îi vom ucide. Înțelegeți asta băieți, nu am o altă rețetă pentru voi", a răspuns Satanovski, care în prezent este președintele Institutului Rusesc pentru Orientul Mijlociu.

El a condus anterior Congresul Evreiesc din Rusia.

Soloviov pare amuzat de cuvintele lui Satanovski. El l-a întrebat pe invitat dacă asta înseamnă că Rusia ar trebui să ucidă 1,5 miliarde de persoane care locuiesc în țările membre ale NATO.

Satanovski răspunde însă cât se poate de serios că nu NATO în ansamblul său acționează împotriva Rusiei, ci "un grup relativ mic - 100 sau 200 de persoane - care este în fruntea acestei tabere". 

"Îi cunosc pe acești oameni.I-am văzut pe toți. Numai înțelegerea faptului că se confruntă cu sfârșitul lor va avea un efect asupra acestor oameni. Ei amenință și nu se tem de nimic. Încă de pe vremea lui Gorbaciov, când am început să jucăm după regulile lor, ei au început să nu se mai teamă de noi. Acesta este factorul principal", a argumentat el.

Presa internațională, care a consemnat momentul din studioul de televiziune, nu menționează dacă Satanovski a nominalizat vreun lider de pe lista sa.

Potrivit propagandistului, scopul Occidentului este de a elimina Rusia de pe fața pământului iar în aceste condiții "pacea nu are sens".

×
Subiecte în articol: Evgheni Satanovski Vladimir Soloviov NATO
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close