Antena 3 CNN Externe Lume nebună! Forţată să se căsătorească cu violatorul ei, cu riscul de a fi ucisă de propria familie!

Lume nebună! Forţată să se căsătorească cu violatorul ei, cu riscul de a fi ucisă de propria familie!

Lume nebună! Forţată să se căsătorească cu violatorul ei, cu riscul de a fi ucisă de propria familie!
Sursa foto: Foto: egagah.blogspot.com
23 Noi 2011   •   14:48

Viaţa unei tinere din Afganistan a luat o turnură tragică în momentul în care a fost violată de soţul verişoarei sale.

Gulnaz îşi aminteşte şi acum acel moment de coşmar în care şi-a pierdut, fără voie, inocenţa, însă nu asta o bântuie acum.

În urma violului, fata a rămas însărcinată iar acum este forţată să facă o alegere care o va marca poate mult mai mult: să petreacă 12 ani de închisoare sub acuzaţia de adulter, sau să se căsătorească cu agresorul ei, riscându-şi astfel viaţa, informează CNN.

Tânăra îşi aminteşte cu groază de momentul în care, rămasă singură acasă, a fost agresată sexual de bărbatul verişoarei sale. În urma acestei agresiuni, fata a rămas însărcinată iar tribunalul afgan a condamnat-o la 12 ani de închisoare, sub acuzaţia de adulter.

Încarcerată împreună cu bebeluşul ei în închisoarea pentru femei din Kabul Badam Bagh, Gulnaz este la un pas de a face un sacrificiu imens.

Este dispusă să se căsătorească cu violatorul, pentru ca micuţa ei să trăiască în libertate alături de mamă, chiar dacă există riscul ca propria familie să o ucidă pentru că a dezonorat-o.

Şocant sau nu, cazul tinerei Gulnaz nu este unul izolat în Afganistan. Mii de tinere trăiesc această dramă într-o societate care nu le protejează. 

 

 



×
Subiecte în articol: Afganistan insarcinata Kabul
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close