x close

MAE, noi precizări referitoare la românii prezenți pe nava Diamond Princess

17 Feb 2020   •   18:40
MAE, noi precizări referitoare la românii prezenți pe nava Diamond Princess Foto: Pixabay

Ministerul Afacerilor Externe a făcut noi precizări referitoare la românii aflați printre pasagerii de pe nava Diamond Princess, aflată în portul Yokohama.

Potrivit informațiilor transmise de MAE,  obținute de la Ambasada României la Tokyo, până în acest moment nu au fost identificați alți cetățeni români printre persoanele de pe nava Diamond Princess ale căror rezultate medicale să fi confirmat prezența COVID-19. 

Starea de sănătate a cetățeanului român diagnosticat pozitiv pentru COVID-19, care a fost transferat într-o unitate medicală japoneză, este în continuare bună. 

Pasagerii vor putea părăsi vasul de croazieră, după finalizarea perioadei de carantină, pe 19 februarie, în baza unui certificat medical eliberat de autoritățile japoneze. 

"Cetățenii români membri ai echipajului pot fi supuși unei noi perioade de carantină de 14 zile începând cu data de 19 februarie, în funcție de evoluția situației de la bordul navei. Decizia cu privire la continuarea activității pe vas sau revenirea în țară la expirarea perioadei de carantină va fi luată de către aceștia de comun acord cu compania care operează nava", a mai transmis MAE. 

Citiți și Pasageri americani evacuați de pe nava Diamond Princess. 16 români, captivi în continuare pe vasul de croazieră

Citeşte mai multe despre:

diamond princess romani yokohama
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati