Antena 3 CNN Externe Mândria americanilor, îngenuncheată de nişte puşti. Războiul în care FBI-ul îşi recunoaşte înfrângerea

Mândria americanilor, îngenuncheată de nişte puşti. Războiul în care FBI-ul îşi recunoaşte înfrângerea

Mândria americanilor, îngenuncheată de nişte puşti. Războiul în care FBI-ul îşi recunoaşte înfrângerea
Sursa foto: Foto: news.softpedia.com
de O.P.    |    29 Mar 2012   •   13:19

Cu toate că sunt prea mândri să îşi recunoască greşelile, americanii n-au avut cum să nu îşi recunoască înfrângerea. Un înalt oficial al FBI-ului, Shawn Henry, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a fost pur şi simplu îngenuncheată de hackeri.

"Criminalii internetului sunt mult prea talentaţi şi avansaţi. Sunt mereu cu doi paşi înaintea noastră, iar măsurile pe care le avem noi sunt prea slabe pentru găselniţele lor ingenioase", a declarat acesta pentru Wall Street Journal.

Aproape 60% din furturile de pe internet au fost făcute de activişti, iar anul 2011 a fost un coşmar pentru autorităţile americane, fiind marcat de loviturile repetate ale grupărilor Anonymous şi LulzSec, care au avut în vedere organizaţii guvernamentale şi companii multinaţionale.

Conducătorilor marilor companii sunt pur şi simplu terifiaţi de atacurile hackerilor, declarând că nu se mai simt în niciun fel protejaţi de autorităţi.






×
Subiecte în articol: FBI hacker Anonymous
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close