Antena 3 CNN Externe Medicii i-au spus că mai are câteva zile de trăit. Bărbatul a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit

Medicii i-au spus că mai are câteva zile de trăit. Bărbatul a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit

Medicii i-au spus că mai are câteva zile de trăit. Bărbatul a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Mai 2017   •   23:25

Un bărbat care suferea de cancer s-a căsătorit în spital cu iubita, deși medicii i-au spus că maiare doar câteva zile de trait, potrivit Mirror.

Ray Kershaw, în vârstă de 63 de ani, s-a căsătorit cu Tracey Brooks, în vârstă de 45 de ani, într-o nuntă de urgență, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer terminal în luna martie.

Ceremonia romantică a fost organizată în doar 24 de ore datorită donațiilor  făcute de străini.

„Cu mare tristețe vrem să vă informăm despre situația lui Raymond Kershaw, domnul care este a solicitat nunta de urgență pe care am aranjat-o în acest weekend”, a precizat o casă de donații.

Cei doi miri au fost înconjurați de familie și au ținut să le mulțumească tuturor furnizorilor care au renunțat la toate pentru a se asigura că ei vor avea o zi specială.

Organizatorii nunții au cerut donații pentru o ceremonie planificată inițial pe 2 iunie, dar, pe măsură ce starea lui Ray a început să se deterioreze, nunta a fost reprogramată sâmbătă.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close