Antena 3 CNN Externe Metoda ingenioasă folosită de un barman pentru a păcăli restricțiile

Metoda ingenioasă folosită de un barman pentru a păcăli restricțiile

Un barman italian reușește să păcălească restricțiile impuse localurilor. Bărbatul își închide barul la miezul nopții, așa cum prevăd regulile, și îl redeschide după 15 minute, întrucât nu sunt prevăzute ore de deschidere în setul de măsuri.

Metoda ingenioasă folosită de un barman pentru a păcăli restricțiile
de Andreea Cigolea    |    19 Oct 2020   •   11:00

”Președintele Conte și super-miniștrii săi absolvenți nu s-au gândit că, pe lângă ora de închidere, există și o oră pentru redeschidere”, a spus Aldo Manoieri, proprietarul unei cafenele din Catanzaro Lido.

Închide barul la miezul nopții și îl redeschide 15 minute mai târziu

Polițiștii care au intervenit s-au declarat de acord cu el.

„Am închis în mod regulat la miezul nopții și am arătat acest lucru Poliției care patrula pentru a verifica respectarea regulilor, dar informațiile despre momentul în care se poate redeschide un local nu sunt incluse din setul de măsuri”, a spus Manoieri.

Celor care îl întreabă dacă va continua sau se va adapta în aceste zile, când a fost adoptat un nou set de măsuri, răspunde: „Mă voi adapta la ceea ce spune regula și voi continua să redeschid la 00:15”.

Povestea acestuia a făcut rapid turul rețelelor sociale. Unii îl consideră un erou, alții spun că este un pericol pentru sănătatea publică.

×
Subiecte în articol: barman restricţii
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close