Antena 3 CNN Externe Ministerul Sănătății din Republica Moldova, mesaj ciudat pro vaccinare: ”Nu vă faceți griji pentru pandemie, avem cel mai mare cimitir din Europa”

Ministerul Sănătății din Republica Moldova, mesaj ciudat pro vaccinare: ”Nu vă faceți griji pentru pandemie, avem cel mai mare cimitir din Europa”

Un spot care face parte din campania pro vaccinare a Republicii Moldova a fost distribuit pe rețelele de socializare. Mesajul acestuia este unul cel puțin ciudat. Oamenii sunt anunțați că pandemia nu s-a terminat, dar că nu trebuie să-și facă griji, pentru că în Chișinău este cel mai mare cimitir al Europei.

Ministerul Sănătății din Republica Moldova, mesaj ciudat pro vaccinare: ”Nu vă faceți griji pentru pandemie, avem cel mai mare cimitir din Europa”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    09 Noi 2021   •   09:19

Materialul video a fost publicat pe Facebook chiar de Ministerul Sănătății din Republica Moldova. Scopul acestuia ar fi ca oamenii să decidă să se vaccineze împotriva COVID-19.

Totuși, mesajul transmis este unul destul de ciudat și nu foarte optimist. Cu alte cuvinte, oamenii sunt anunțati că dacă nu se vor imuniza, vor ajunge la cimitir. 

”Până acum, peste 7.000 de moldoveni au murit de COVID-19. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mult mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji...

În Chișinău, de exemplu, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici sunt destule locuri, așa că nu-ți face griji”.

Și nu se termină aici. Proprietatul unei firme de pompe funebre vine și el cu informații noi: ”lumea zice că economia e la pământ. O fi, nu știu... Afacerea mea merge, așa că eu nu-mi fac griji”.

Ulterior, un bolnav li se adresează oamenilor, de pe patul de spital: ”dacă ai noroc să faci o formă ușoară, vei scăpa doar cu medicamente și mască de oxigen, dar asta numai în cazul în care vor fi suficiente parate și locuri disponibile în spitale”

După mai multe astfel de mesaje, oamenii sunt anunțați că pandemia nu s-a terminat și sunt îndemnați să se vaccineze. Autoritățile le transmit că ține de ei modul în care vor reuși să iasă din criza sanitară.

×
Subiecte în articol: Ministerul Sănătății
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close