Antena 3 CNN Externe Ciocolata... bat-o vina! Ministru israelian: Belgia să nu mai mănânce ciocolată și să lupte contra terorismului

Ciocolata... bat-o vina! Ministru israelian: Belgia să nu mai mănânce ciocolată și să lupte contra terorismului

Ciocolata... bat-o vina! Ministru israelian: Belgia să nu mai mănânce ciocolată și să lupte contra terorismului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mar 2016   •   16:40

Belgienii ar trebui să se oprească din mâncat ciocolată și din îmbrățișarea liberalismului și să se concentreze în schimb pe musulmanii din comunitățile lor care sunt implicați în terorism, a declarat miercuri ministrul israelian al Transporturilor, Israel Katz, după atacurile de la Bruxelles soldate cu moartea a 31 de persoane.

"Dacă belgienii vor continua să mănânce ciocolată și dacă vor continua să se bucure de viață și să se afișeze ca mari liberali și democrați și nu recunosc că unii musulmani organizează acte de teroare, nu vor putea să se lupte cu ei", a afirmat, la postul național de radio, Israel Katz, care este membru al partidului Likud al premierului Benjamin Netanyahu, informează DPA, potrivit agerpres.ro.

Katz s-a făcut remarcat în ultimele două zile prin declarații controversate pe acest subiect, spunând imediat după atacuri că există eforturi concertate de a distruge cultura occidentală.

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene

Este stare de alertă maximă în toată Europa. 

Tragedia vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

Citiți și Comisarul European pentru Securitate a izbucnit în plâns, după atentatele de la Bruxelles

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close