Antena 3 CNN Externe Moarte suspectă a unui român din Italia: A stat în comă o lună, după ce a fost găsit pe stradă cu urme de violență pe corp

Moarte suspectă a unui român din Italia: A stat în comă o lună, după ce a fost găsit pe stradă cu urme de violență pe corp

Un român de 34 de ani din Italia a fost găsit inconștient pe stradă, cu urme de violență pe corp, a stat în comă timp de o lună, apoi a murit fără să apuce să povestească ce i s-a întâmplat. Acesta locuia într-o zonă rău famată din Italia, cunoscută pentru traficul de droguri. Sora bărbatului cere acum să se facă dreptate.

Moarte suspectă a unui român din Italia: A stat în comă o lună, după ce a fost găsit pe stradă cu urme de violență pe corp
Sursa foto: corrieredibologna.corriere.it
de Andreea Ştefan    |    Naty Badea    |    23 Sep 2021   •   13:32

Bărbatul a fost găsit inconștient pe stradă, în provincia Modena, o zonă malfamată, unde se vând droguri și este frecventată de foarte mulți infractori.

În noaptea în care s-a petrecut incidentul, bărbatul a fost la o petrecere, împreună cu sora sa, pe care a și apelat-o la ora 01:40.

Sora sa nu a răspuns, pentru că nu a auzit apelul, iar acum se simte vinovată, pentru că probabil fratele său a sunat-o să îi ceară ajutorul.

Bărbatul a fost internat în spital și a stat în comă timp de o lună.

Din nefericire, acesta a decedat înainte de a se trezi din comă, așa că nu a apucat să povestească ce i s-a întâmplat.

Carabinierii au luat în calcul mai multe variante. Inițial, s-au gândit la un accident de mașină, unde făptașul a fugit de la locul incidentului, apoi au luat în calcul o agresiune fizică, pentru că românul prezenta o rană extrem de adâncă la nivelul capului.

Cazul a fost încadrat la omor calificat și polițiștii caută vinovații.

×
Subiecte în articol: moarte suspecta Italia
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close