Antena 3 CNN Externe Momentele emoţionante care au spart bariera dintre om şi animal. Ce a făcut această gorilă unui copil căzut în cuşca ei

Momentele emoţionante care au spart bariera dintre om şi animal. Ce a făcut această gorilă unui copil căzut în cuşca ei

Momentele emoţionante care au spart bariera dintre om şi animal. Ce a făcut această gorilă unui copil căzut în cuşca ei
de O.P.    |    11 Dec 2012   •   08:40

De multe ori animalele dau lecţii oamenilor, iar gesturile lor par mai umane decât ale noastre. Compasiunea, grija şi devotamentul sunt atribute pe care oamenii le uită, dar animalele le trăiesc în fiecare zi.

Povestea gorile Binti Jua a făcut înconjurul lumii, atunci când a salvat viaţa unui copil. Aflat împreună cu părinţii în vizită la grădina zoo din Brookfield Illinois, puştiul a căzut de la o înălţime de 10 metri, chiar în cuşca gorilelor.

Copilul s-a lovit la cap şi şi-a pierdut cunoştinţa, iar în momentul în care a văzut că o altă gorilă îi dădea târcoale, Binti Jua a venit, a luat copilul în braţe şi l-a dus într-un loc mai retras.



L-a udat cu apă pe faţă, pentru a-l ajuta să îşi revină, dar pentru că a observat că micuţul avea dureri, gorila Binti l-a dus pe braţe şi l-a oferit îngrijitorilor, care urmăreau cu sufletul la gură această scenă.






×
Subiecte în articol: animale
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close