Antena 3 CNN Externe Motivul incredibil pentru care o femeie de 93 de ani a fost băgată în mașina de Poliție. „Am aranjat ca mama să fie arestată de ziua ei de naștere”

Motivul incredibil pentru care o femeie de 93 de ani a fost băgată în mașina de Poliție. „Am aranjat ca mama să fie arestată de ziua ei de naștere”

Motivul incredibil pentru care o femeie de 93 de ani a fost băgată în mașina de Poliție. „Am aranjat ca mama să fie arestată de ziua ei de naștere”
Sursa foto: Foto: Anne Dumont/Facebook
23 Aug 2018   •   11:28

Simone, în vârstă de 93 de ani, din Statele Unite ale Americii, pare să fi făcut o adevărată pasiune pentru filmele polițiste. Această a mărturisit că apreciază foarte mult și reality-show-urile cu urmăriri ale poliției.

S-ar părea că exact această pasiune i-a ținut mintea ageră, chiar și la o vârstă atât de înaintată. Și pentru că e o fană atât de mare a operațiunilor polițiste, oamenii legii din orașul ei s-au gândit să îi facă o surpriză.

Tocmai din acest motiv, polițiștii s-au gândit să urmărească și să o „aresteze” chiar de ziua ei de naștere. Și cum totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, bătrânică a rămas fără cuvinte atunci când și-a dat seama ce se întâmplă de fapt.

Pentru că nu încălcase legea în vreun fel, vârstnică a avut parte de un tratament special. Ea a fost lăsată să stea și pe locul pasagerului din față a autoturismului, dar și să pornească sirenă, că într-o urmărire adevărată, potrivit Metro

„Mama mea a fost arestată. Da, arestată. V-am spus că e cea rea dintre noi, dar nimeni nu m-a crezut. Am aranjat că polițiștii din orașul nostru să o aresteze de ziua ei de naștere și s-a distrat pe cinste”, a scris fiica femeii, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: arestata Politie
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close