Antena 3 CNN Externe Un nou scandal în Italia! Muncitor imigrant către Mateo Salvini: "Ați lucra vreodată șase ore pentru doar douăzeci de euro?"

Un nou scandal în Italia! Muncitor imigrant către Mateo Salvini: "Ați lucra vreodată șase ore pentru doar douăzeci de euro?"

Guvernul din Italia a fost solicitat, de un tânăr, să intervină în cazul lui, atunci când angajatorul său a vrut să îi dea mai puțini bani, pentru munca făcută. Totul a ajuns pe rețelele de socializare.

Un nou scandal în Italia! Muncitor imigrant către Mateo Salvini: "Ați lucra vreodată șase ore pentru doar douăzeci de euro?"
Sursa foto: TikTok | chinwiii_730
de Ioana Mircea    |    21 Sep 2023   •   20:54

O reclamație privind munca ilegală și prost plătită în industria restaurantelor din Italia a fost făcut publică pe TikTok. Un bărbat filmează dialogul cu angajatorul său atunci când primește banii la sfârșitul zilei.

Se pare că patronul ar fi vrut să îi dea 20 de euro după șase ore de muncă. Angajatul s-a revoltat și a spus că sunt prea puțini bani.

Tânărul a postat apoi videoclipul pe TikTok, cerându-i vicepreședintelui Consiliului de Miniștri al Italiei, Matteo Salvini, să intervină. 

"Ați lucra vreodată șase ore pentru doar douăzeci de euro? Asta e o exploatare! Sunt frânt, obosit, dar mi-au dat doar 20 de euro pentru șase ore. Nu, nu e corect! Ce se întâmplă cu munca corect plătită? Vreau ca acest mesaj să ajungă la toată lumea, pentru că exploatarea nu e acceptabilă“, spune tânărul pe filmarea care a devenit virală pe TikTok.

Citește și: Microbuz cu români, căzut într-o prăpastie de 20 de metri, în Italia: Un mort și trei răniți

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close