Antena 3 CNN Externe O americană a primit închisoare pe viaţă pentru că şi-a ars fetiţa în cuptorul cu microunde

O americană a primit închisoare pe viaţă pentru că şi-a ars fetiţa în cuptorul cu microunde

O americană a primit închisoare pe viaţă pentru că şi-a ars fetiţa în cuptorul cu microunde
09 Sep 2008   •   14:44

China Arnold, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viaţă de o instanţă din Ohio, după ce şi-a ars fetiţa în cuptorul cu microunde. Americana nu a arătat nici un semn de emoţie în timpul procesului şi neagă în continuare faptul că şi-ar fi ucis copilul. Ea dă vina pe altcineva pentru uciderea lui Paris Talley, în luna august a anului 2005.

Deşi femeia a fost condamnată la închisoare pe viaţă, ea nu a scăpat încă de pedeapsa cu moartea. La recomandarea juriului, judecătorul ar putea schimba sentinţa actuală cu cea de condamnare la moarte. Potrivit unei declaraţii făcute de colega de celulă a condamnatei, acesta şi-ar fi ucis copilui din cauza că s-a certat cu prietenul ei care suspecta că n-ar fi fost el tatăl copilului. Femeia a fost arestată după ce ADN-ul fetiţei arse a fost detectat înăuntrul cuptorului cu microunde din casa în care locuia cu cei patru copii ai ei şi cu iubitul de la acea vreme Tarrel Talley.

China Arnold s-a declarat nevinovată în timpul procesului. Potrivit pucaţiei "Telegraph", Apărarea construită de avocatul său s-a bazat pe faptul că femeia ar fi fost prea beată în acea seară pentru a comite crima şi că nu-şi aduce aminte nimic. Unul dintre criminaliştii care s-au ocupat de caz a declarat că, într-adevăr, urmele arsurilor de pe corpul bebeluşului ar fi fost provocate de introducerea acestuia în cuptorul cu microunde, timp de cel puţin două minute.

Avocatul apărării, Jon Paul Rion, a făcut recurs pentru rejudecarea cazului şi crede că va reuşi, în cele din urmă, să obţină un verdict de nevinovăţie pentru clienta sa.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close