O britanică ameninţă: "Vreau să fiu prima FEMEIE CĂLĂU care va executa un britanic sau un american"

de A.M.P    |    21 Aug 2014   •   18:13
O britanică ameninţă: "Vreau să fiu prima FEMEIE CĂLĂU care va executa un britanic sau un american" Foto: mirror.co.uk

O britanică în vârstă de 22 de ani, care s-a alăturat jihadiştilor din Statul Islamic, a şocat întreaga lume după cea a afirmat că îşi doreşte să devină prima femeie călău care va executa un prizonier britanic sau american, scrie The Mirror.

Khadijah Dare, care a locuit în Lewisham, sud-estul Londrei, până în 2012, când s-a alăturat insurgenţilor din Siria, a postat următorul mesaj pe o reţea de socializare, la o zi de la publicarea înregistrării în care jurnalistul american James Foley este decapitat.

"Vreun link de la execuţia jurnalistului, va rog. Allahu Akbar. Marea Britanie tremură de frică, haha. Vreau sa fiu prima britanică ce execută un terorist britanic sau american".

Tânăra, care este activă şi pe Twitter, unde posteză sub pseudonimul Muhajirah fi Sham, care s-ar traduce "imigrant în Siria", a postat recent o fotografie cu fiul său minor, ţinând în braţe un AK47.

În fotografia articolului, Khadijah Dare apare alături de soţul său, un cetăţean suedez care îşi spune Abu Bakr şi care s-a alăturat şi el jihadiştilor.

x close