Antena 3 CNN Externe O femeie a murit după ce a mâncat bacterii pe pâine, la spital. Nimeni nu înțelegea de ce se simte din ce în ce mai rău, în ciuda tratamentului primit

O femeie a murit după ce a mâncat bacterii pe pâine, la spital. Nimeni nu înțelegea de ce se simte din ce în ce mai rău, în ciuda tratamentului primit

O femeie a murit după ce a mâncat un sendviș contaminat cu o bacterie ucigașă, în spitalul în care era internată.

O femeie a murit după ce a mâncat bacterii pe pâine, la spital. Nimeni nu înțelegea de ce se simte din ce în ce mai rău, în ciuda tratamentului primit
Sursa foto: Foto: Pixabay
06 Feb 2020   •   11:02

Brenda Elmer, în vârstă de 81 de ani, se recupera după o operație dificilă și era optimistă în legătură cu starea ei de sănătate, când lucrurile au luat o turnură tragică, scrie Mirror.

Femeia s-ar fi îmbolnăvit grav după ce a contractat listeria dintr-un sendviș de pui cu maioneză pe care l-ar fi primit în spitalul în care era internată.

Brenda, din Gravesend, Kent, se numără printre cele nouă cazuri de infecție cu bacteria listeria în spitalele din Marea Britanie, care au aruncat într-un imens scandal întregul sistem de sănătate britanic în vara anului trecut. 

Cu toate acestea, informații prețioase din anchetă abia acum au ieșit la iveală.

Familia femeii a aflat despre cazurile de listerioză din spitalele britanice de la televizor, când era deja prea târziu pentru biata femeie.

Ancheta a scos la iveală faptul că infecţia a plecat de la produse preparate de către The Good Food Chain, retrase din spitale imediat după scandal. Victimele decedate au consumat aceste produse înaintea acestei date.

Listeria este o bacterie care îmbolnăveşte uşor persoane sănătoase, dar care atinge persoanele slăbite - în vârstă, femei însărcinate, persoane care suferă de boli grave, precum cancerul şi diabetul - cărora le poate fi mortală.

×
Subiecte în articol: sendvis spital
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close