Antena 3 CNN Externe O femeie din Siria a născut în avion. Personalul nu înţelegea ce vorbeşte. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

O femeie din Siria a născut în avion. Personalul nu înţelegea ce vorbeşte. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

O femeie din Siria a născut în avion. Personalul nu înţelegea ce vorbeşte. Ce s-a întâmplat cu bebelușul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Sep 2016   •   13:48

O femeie din Siria a născut un băieţel în plin zbor al avionului care face cursa între Istanbul şi Stockholm, în noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit unei pasagere citată de AFP.

Femeia care călătorea cu cei trei copii ai săi a născut cu ajutorul unei translatoare turce, cu puţin înainte de aterizarea avionului companiei Pegasus, pe aeroportul din Stockholm-Arlanda.

„Femeia era siriană. Personalul nu înţelegea ce vorbeşte. Mi-am oferit ajutorul pentru că vorbesc araba”, a declarat Nisrin Hajar, care lucrează ca translatoare la maternitate.

„Era neliniştită şi îngrijorată, dar până la urmă totul a decurs bine, o fost o mare uşurare şi o bucurie”, a spus ea.

„Bebeluşul este un băieţel foarte frumos şi sănătos. După naştere, am rămas lângă mamă pentru a o linişti până la aterizare şi la venirea medicilor, care au tăiat cordonul ombilical”, a explicat translatoarea turcă.

Mama şi noul născut au fost transportaţi cu ambulanţa la un spital din apropierea capitalei suedeze, iar ceilalţi copii ai săi au fost încredinţaţi rudelor, potrivit ziarului Aftonbladet.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Siria bebelus
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close