Antena 3 CNN Externe O mărturie impresionantă: Şi-a povestit viaţa într-un filmuleţ înainte de a muri în noapte de Crăciun

O mărturie impresionantă: Şi-a povestit viaţa într-un filmuleţ înainte de a muri în noapte de Crăciun

O mărturie impresionantă: Şi-a povestit viaţa într-un filmuleţ înainte de a muri în noapte de Crăciun
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Dec 2011   •   18:32

Un tânăr britanic, care a murit în noaptea de Crăciun din cauza unei boli grave de inimă, a lăsat pe internet o mărturie impresionantă. Într-un filmuleţ postat cu doar câteva zile înainte să îşi găsească sfârşitul, băiatul îşi povesteşte drama vieţii pe cartonaşe scrise de mână.

Tânărul a suferit în cei 18 ani cât alţii într-o viaţă. S-a născut cu o malformaţie genetică la inimă. Muşchiul inimii se îngroaşă anormal, şi în cele mai extreme cazuri provoacă moarte subită. Aşa că Ben a fost tot timpul un spectator al vieţii.
 
Ben ştia că inevitabilul se putea produce oricând. Aşa că a vrut să-şi spună povestea într-un mod inedit şi în acelaşi timp emoţionant. Şi-a rezumat întreaga existenţă în 6 minute, prin mesaje care au impresionat o lume întreagă.

Înregistrarea de pe internet are un milion de vizualizări din 18 decembrie, când a fost postată de Ben. Dar Ben a pierdut lupta... în noaptea de Crăciun. În urma lui rămâne o poveste incredibilă a zbuciumului pentru viaţă.

 




×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close