Antena 3 CNN Externe Papa Benedict al XVI-lea şi-a fracturat încheietura mâinii, după ce a căzut la reşedinţa de vacanţă

Papa Benedict al XVI-lea şi-a fracturat încheietura mâinii, după ce a căzut la reşedinţa de vacanţă

Papa Benedict al XVI-lea şi-a fracturat încheietura mâinii, după ce a căzut la reşedinţa de vacanţă
17 Iul 2009   •   11:19

Papa Benedict al XVI-lea a fost supus unui control medical la un spital din Aosta, vineri dimineaţă, după ce a căzut în castelul unde îşi petrecea vacanţa de vară, anunţă agenţia ANSA, citată de AFP.

Reprezentanţii Vaticanului au anunţat că nu este vorba despre ceva grav. Papei i-a fost făcută o radiografie la încheietura mâinii, pentru că se pare că a suferit o fractură. Iniţial, postul Sky 24 anunţase că papa a suferit şi o luxaţie la gleznă.

Potrivit presei italiene ctată de AFP, Papa Benedict al XVI-lea va fi supus unei intervenţii chirurgicale minore, pentru refacerea structurii osoase Acesta se va afla sub anestezie generală. Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardo, a declarat: "Nu este nimic grav".

Potrivit unui comunicat oficial al Vaticanului, Papa Benedict al XVI-lea s-a accidentat în camera sa, în cursul nopţii. "În urma unei căzături în camera sa, în cursul nopţii, Sfântul Părinte are o uşoară fractură la încheietura mâinii drepte. Sfântul Părinte a oficiat slujba de dimineaţă, iar apoi a luat micul dejun, ulterior mergând la spitalul din Aosta unde s-a constatat că are o uşoară fractură şi i s-a imobilizat încheietura mâinii".




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close