Antena 3 CNN Externe Pasagerii avionului dispărut, ASFIXIAŢI la 14.000 de metri altitudine înainte de prăbuşire. "A fost o misiune sinucigaşă"

Pasagerii avionului dispărut, ASFIXIAŢI la 14.000 de metri altitudine înainte de prăbuşire. "A fost o misiune sinucigaşă"

Pasagerii avionului dispărut, ASFIXIAŢI la 14.000 de metri altitudine înainte de prăbuşire. "A fost o misiune sinucigaşă"
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
26 Mar 2014   •   09:33

Aeronava Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines, dată dispărută din 8 martie, la scurt timp după decolarea din Kuala Lumpur, ar fi urcat până la altitudinea maximă permisă de aparatul de zbor, într-o misiune sinucigaşă terifiantă, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit unor experţi citaţi de presa din Marea Britanie, aeronava ar fi urcat până la 14.000 de metri altitudine, unde a zburat timp de 23 de minute.

Autorităţile chineze cer să vadă DOVEZILE care susţin ipoteza prăbuşirii zborului MH370

"La o astfel de altitudine, pasagerii rămân fără oxigen în 12 minute, apoi leşină", a afirmat o sursă care a dorit să rămână anonimă.

Anchetatorii nu exclud varianta ca însuşi pilotul să fi plănuit această misiune sinucigaşă.

Operaţiunile de căutare a avionului Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, suspendatate marţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au fost reluate miercuri dimineaţa, în largul Oceanului Indian.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, compania aeriană malaeziană a anunţat că există suficiente motive prin care se confirmă că zborul MH 3370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi nimeni de la bord nu a supravieţuit.

Aparatul de tip Boeing 777-200 a dispărut de pe ecranele radarelor civile în noaptea de 8 martie, decolând din Kuala Lumpur, cu 239 de pasageri la bord, având ca destinaţie oraşul Beijing din China.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close