Antena 3 CNN Externe Povestea emoționantă a pisicii care s-a întors acasă la zece ani după ce fusese dată dispărută

Povestea emoționantă a pisicii care s-a întors acasă la zece ani după ce fusese dată dispărută

O pisică din Marea Britanie a fost găsită de stăpânii săi la zece ani de când fusese dată dispărută.

Povestea emoționantă a pisicii care s-a întors acasă la zece ani după ce fusese dată dispărută
Sursa foto: Cats Protection
de Cerasela Stafie    |    19 Noi 2021   •   17:12

Big Ginge, un motan din Birmingham, s-a pierdut de stăpânii săi în urmă cu zece ani. Oamenii obișnuiau să-și plimbe cele trei pisici cu barca, pe un canal de lângă Fradley Junction, la aproximativ 40 de kilometri de casa lor.

Animalele erau învătate să urce și să coboare din barcă. Cu toate acestea, într-una din zile doar două dintre pisici au mai venit acasă.

Proprietarii, un cuplu din Marea Britanie, erau în luna de miere când Big Ginge nu a mai fost de găsit. Oamenii au așteptat cinci zile să apară, iar apoi l-au dat dispărut, cu ajutorul microcipului pe care animalul îl avea, scrie BBC.

La începutul acestui an, cei doi au fost șocați când au primit un telefon prin care erau anunțați că motanul a fost găsit în Staffordshire. Cats Protection, filiala din Lichfield și Tamworth, a spus că o echipă a aflat de existența unui motan vagabond în Lichfield.

Animalul a fost numit Marmalade. ”De-a lungul timpului, un localnic l-a hrănit și, treptat, Marmalade a început să aibă încredere în el”, a povestit Sue Hocknell de la Cats Protection

”Am primit un telefon de la acesta și ne-a spus că Marmalade s-a aventurat în apartamentul lui, ocazie cu care a observat că avea un nodul. Am reușit să obțin o programare urgentă la veterinar și atunci i-am descoperit adevărata identitate,” a adăugat.

Din fericire, nu avea nimic grav, iar Big Ginge a revenit acasă, la stăpânii săi . Rămâne, totuși, un mister ce a făcut și pe unde a umblat în ultimii zece ani.

„Deocamdată îl vom ține doar în casă. Big Ginge a avut parte de suficient stres în viața lui, dar suntem încrezători că lucrurile se vor aranja,” au spus oamenii.

×
Subiecte în articol: pisica poveste emotionantă disparitie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close