Presa siriană: Avion de recunoaştere, descoperit de autorităţi într-o uzină a rebelilor din Homs

de A.M.P    |    06 Mar 2012   •   21:25
Presa siriană: Avion de recunoaştere, descoperit de autorităţi într-o uzină a rebelilor din Homs Foto: winncad.blogspot.com

Autorităţile siriene au anunţat marţi că au confiscat un avion de recunoaştere dintr-o uzină de armament din Baba Amr, un cartier rebel din oraşul Homs, relatează agenţia oficială Sana, citată de AFP.
   
"Autorităţile competente au confiscat luni, la Baba Amr, dintr-o uzină de armament, un avon de recunoaştere similar celor utilizate de Israel, precum şi camere de supraveghere, rachete RPG şi obuze cu sisteme de lansare", a precizat agenţia.
   
"Grupările teroriste utilizau această uzină pentru a fabrica explozibil, bombe şi rachete artizanale care erau lansate asupra cartierelor rezidenţiale fără discernământ", a adăugat agenţia.
   
Sana a notat că autorităţile au găsit "tuneluri subterane utilizate de terorişti pentru a se ascunde şi a se deplasa între cartiere".
   
Cartierul Baba Amr, unde s-au regrupat rebelii, a fost bombardat aproape o lună, înainte ca luptătorii Armatei Siriene Libere să efectueze o repliere tactică la 1 martie.
   

Parteneri
x close