Antena 3 CNN Externe Previziuni pentru anul 2024, găsite într-un ziar din 1924. Unele au o precizie uimitoare: "Se vor înmulți la nesfârșit"

Previziuni pentru anul 2024, găsite într-un ziar din 1924. Unele au o precizie uimitoare: "Se vor înmulți la nesfârșit"

Un ziar din 1924 a făcut mai multe predicții, în cadrul unui articol, în ceea ce privește anul 2024. Multe dintre ele au o precizie ieșită din comun.

Previziuni pentru anul 2024, găsite într-un ziar din 1924. Unele au o precizie uimitoare: "Se vor înmulți la nesfârșit"
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    29 Ian 2024   •   13:19

Un articol ce datează din anul 1924 înglobează mai multe predicții pentru anul 2024. Este uimitor faptul că multe dintre ele presupun o precizie extraordinară.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea fragmente din articolul scris în 1924.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit acestuia "automobilele vor crește și se vor înmulți la nesfârșit", fapt ce a anticipat ascensiunea vehiculelor personale. Totodată, acest articol a anticipat și existența autostrăzilor de mare viteză care traversează inima orașelor.

Citește și: Previziuni economice sumbre pentru România, în 2024. Pe ce se bazează, totuşi, optimismul guvernului

O altă predicție uluitoare se referă la fotografiile de familie, prevăzând că albumele foto vor fi dominate de imagini video, un indiciu surprinzător al direcției pe care tehnologia o va lua.

Totodată este menționată și explorarea spațiului și zborul uman. Deși aceasta poate părea îndrăzneață pentru vremea respectivă, astăzi privim în urmă și vedem că umanitatea a realizat exact acest lucru.

O proiecție mai nerealistă din 1924 a sugerat că majoritatea oamenilor vor trăi "cel puțin 100 de ani," anticipând avansurile medicale care ar putea prelungi viața. Deși încă nu am atins această marcă, evoluțiile din medicină au făcut progrese semnificative în această direcție.

Un ziar a avertizat că rezervele mondiale de diamante vor fi jefuite, iar oamenii vor solicita inele de logodnă realizate dintr-o piatră prețioasă sintetică făcută din zahăr, potrivit stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: previziuni 2024 ziar
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close