Antena 3 Externe Prieten până la moarte: Un câine şi-a salvat stăpânul din incendiu şi a ars de viu

Prieten până la moarte: Un câine şi-a salvat stăpânul din incendiu şi a ars de viu

02 Noi 2011   •   15:35
Prieten până la moarte: Un câine şi-a salvat stăpânul din incendiu şi a ars de viu

Un bărbat din statul american Georgia este în viaţă în ziua de azi datorită actului eroic al celui mai bun prieten al său. Scott Dunn se simţea rău şi a adormit pe canapea lângă câinele său. Când s-a trezit cu boxerul de trei ani şi jumătate, Duncan, lătrând la el în jurul orei 03.30 dimineaţa, Dunn a crezut că Duncan vrea să iasă afară, însă când a deschis ochii mai bine a văzut că era înconjurat de fum şi a realizat că ceva nu era în regulă.

"Duncan era lângă mine când am adormit şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mă lovea şi lătra la mine. În mod normal, asta însemna că voia afară, dar când m-am trezit am realizat că în jurul nostru era numai fum", a declarat Dunn pentru un cotidian local.

Dunn a pus mâna pe chei şi s-a dus spre maşină, ţinându-l pe Duncan de zgardă. Când a ajuns însă la vehicul a realizat că nu mai avea câinele cu el şi că ţinea în mână o zgardă goală. Deşi a vrut să se ducă înapoi în casă să îşi ia patrupedul, Dunn a declarat apoi pentru Atlanta Journal că vecinii săi l-au convins să nu facă acest lucru.

Duncan a fost găsit în patul lui Dunn după ce pompierii au reuşit să stingă focul. "Ăsta e băiatul meu. Mi-a salvat biaţa, dar nu am putut să îi returnez favoarea. Era prea cald, nu am mai putut să intru înapoi", a spus Dunn.

 
 
 
window.onload=WorldNowRenderEmbedVideoPlayer
 
window.onload=WorldNowRenderEmbedVideoPlayer

×
Subiecte în articol: caine incendiu

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close