Antena 3 CNN Externe Prima Doamnă a Coreei de Nord şochează prin vestimentaţie. Cum a apărut în public

Prima Doamnă a Coreei de Nord şochează prin vestimentaţie. Cum a apărut în public

Prima Doamnă a Coreei de Nord şochează prin vestimentaţie. Cum a apărut în public
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    05 Sep 2012   •   12:12

Ri Sol Ju, soţia liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a făcut senzaţie când a apărut îmbrăcată în pantaloni şi sacou de culoare neagră şi purtând pantofi albi, în timp ce se afla într-o vizită la o fabrică de ţiglă din Phenian, alături de soţul ei, potrivit The Telegraph.

Acesta este un gest de-a dreptul reformator în domeniul vestimentar în Coreea de Nord, unde femeile sunt obligate, de decenii, să poarte fuste lungi de croială militară, de culoare verde, gri sau albastru.



Televiziunea oficială nord-coreeană a difuzat mai multe imagini cu Prima Doamnă în această ţinută "îndrăzneaţă", în timp ce îl însoţea pe soţul ei în vizita de lucru.

În urmă cu aproximativ o lună, soţia liderului nord-coreean a apărut în public cu o geantă Dior, al cărei preţ ajunge la nivelul unui salariu.

De când a fost prezentată ca soţie a noului lider de la Phenian, Ri Sol Ju, fost star pop, a apărut într-o varietate de ţinute, considerate "apogeul" modei în Coreea de Nord, unde domină vestimentaţia monotonă, amintind de uniforma militară.



×
Subiecte în articol: Coreea de Nord vestimentatie pantaloni
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close