Antena 3 CNN Externe Un primar din Moldova s-a apucat să împodobească singur bradul de Crăciun al comunei. Edilul a primit zeci de reacții pozitive

Un primar din Moldova s-a apucat să împodobească singur bradul de Crăciun al comunei. Edilul a primit zeci de reacții pozitive

Un primar din Moldova a decis să aibă grijă de comuna pe care o administrează până la capăt. Acesta a împodobit singur bradul de Crăciun al localității.

Un primar din Moldova s-a apucat să împodobească singur bradul de Crăciun al comunei. Edilul a primit zeci de reacții pozitive
Sursa foto: Facebook | Sergiu Cotruța
de Ioana Mircea    |    18 Dec 2023   •   20:16

Gușevati Sergiu este primarul comunei Sculeni din Republica Moldova care a ales să aibă grijă de localitatea pe care o are în administrare și o reprezintă, până la cel mai mic detaliu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu puțină lumină afară, și urcat pe o scară metalică, acesta a decis în această seară să împodobească de unul singur bradul de Crăciun al comunei Sculeni. Nu i-a fost frică de înălțime și nici de faptul că s-ar putea accidenta.

Citește și: Jaf în pădurile României, înainte de Crăciun. Mii de kilograme de cetină furate

Momentul a fost surprins în mai multe imagini de un localnic, care a ales să le posteze pe Facebook. Acolo, edilul a primit numeroase reacții pozitive. "Respect! Bravo! Felicitări!", sunt câteva dintre comentariile la postare.

În imagini se vede că primarul nu este asigurat și împodobește bradul de câțiva metri, pe o scară metalică fără teamă. Se pare că edilul nu face acest lucru pentru prima dată. A mai recurs la acest gest și în anii trecuți atunci când era directorul Casei de Cultură.

×
Subiecte în articol: brad Crăciun Moldova
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close