Antena 3 CNN Externe Un român îmbrăcat în Moș Crăciun a blocat traficul și a speriat trecătorii pe o stradă din Milano

Un român îmbrăcat în Moș Crăciun a blocat traficul și a speriat trecătorii pe o stradă din Milano

Un român a fost protagonistul unor scene mai puțin obișnuite, pe o stradă din Milano. Îmbrăcat în Moș Crăciun și înarmat cu un cuțit, bărbatul a blocat traficul și a speriat trecătorii, răsturnând mai multe pubele.

Un român îmbrăcat în Moș Crăciun a blocat traficul și a speriat trecătorii pe o stradă din Milano
Sursa foto: Milano Today
de Cerasela Stafie    |    24 Dec 2021   •   17:06

Incidentul s-a petrecut vineri de dimineață. Românul, în vârstă de 50 de ani, a fost văzut de mai multe persoane comportându-se violent.

Omul avea în mână un cuțit, pe care îl folosea pentru a scotoci prin tomberoanele de gunoi. Ulterior, arunca pubelele pe stadă.

Traficul a fost blocat, iar transportul în comun nu a funcționat în jur de o oră. Mai mulți oameni au apelat numărul de urgență.

La fața locului s-au deplasat agenții Volanti. Oamenii legii au avut ceva dificulțăți în a-l calma pe ”Moș Crăciun”, care continua să arunce cu tomberoane pe stadă, scrie Milano Today.

După ce au reușit să-l rețină, românul le-a povestit că este un om al străzi care doarme în apropiere. El a mai spus că s-a supărat după ce a văzut câtă mâncare se aruncă și a reacționat urât.

Reacția sa ”urâtă” a blocat transportul în comun pentru aproximativ 50 de minute. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru acuzația de întrerupere a serviciului public.

×
Subiecte în articol: Mos Craciun trafic blocat arestare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close