Antena 3 CNN Externe Un român, supranumit Michael Jackson, găsit mort în spatele unui centru de testare COVID-19, în Germania

Un român, supranumit Michael Jackson, găsit mort în spatele unui centru de testare COVID-19, în Germania

Claudiu, un român de 44 de ani care era supranumit Michael Jackson, a fost găsit mort în spatele unui centru de testare COVID-19, în Germania.

Un român, supranumit Michael Jackson, găsit mort în spatele unui centru de testare COVID-19, în Germania
Sursa foto: colaj, twitter/ SchanzEinlage
de Cerasela Stafie    |    26 Oct 2021   •   16:28

Românul era un om fără adăpost, care era cunoscut și iubit de mulți locuitori ai orașului care-i era casă. Claudio alias „Michael Jackson” a murit săptămâna trecută în cartierul Schanzenpark din Hamburg, la vârsta de 44 de ani.

Nemții și-l amitesc ca pe un om mereu vesel și prietenos. Îi plăcea muzica, în special pe cea a lui Michael Jackson, îi plăcea să bea și să strângă semnături. Era mereu prietenos și recunoscut pentru dragostea pentru dans.

În trei părți diferite ale orașului, oamenii au făcut câte un loc memorial pentru tânărul decedat. Aceștia i-au adus flori, lumânări sau sticle goale de rachiu și au lăsat diverse mesaje.

„Odihnește-te în pace”, este scris sub o fotografie a lui, care atârnă în gara Sternschanze. În imaginea respectivă, Klaudio poartă haine colorate și o pălărie roșie, scrie publicația Mopo.de.

La stația S-Bahn Sternschanze, locuitorii au construit un memorial cu lumânări și flori în interior. La intrarea în Schanzenbahnhof sunt așezate lumânări, flori proaspete și un disc muzical. Lângă fotografia răposatului se află și un bilețel, pe care apare mesajul „imi va fi dor de tine”.

Numele Michael este scris sub o fotografie - Michael, pentru că a continuat să danseze pe muzica lui Michael Jackson. A făcut moonwalks pe „Beat it”, „Thriller” sau „They Don't Care About Us” de Michael Jackson. Asfatul era scena lui.

„I-am văzut pașaportul odată. A trebuit să-l semnez. Klaudio a strâns semnături pe paginile pe care alte persoane adună timbre din călătorii. Toate paginile erau pline cu asta”, își amintește un rezident.

Localnicii și rezidenții l-au cunoscut pe bărbatul fără adăpost. L-au salutat și au discutat cu el, iar acum îi simt lipsa. „Îi cumpăram un Dürüm din când în când. În loc să îl mănânce el singur, îl împărțea cu alții”, își amintește Mustafa Zeybek (59 de ani), un comerciant de fructe din Sternschanze. Îl cunoștea pe Klaudio de 14 ani.

Bărbatul s-a născut la 28 martie 1977 în România și se spune că ar avea o familie aici. Oamenii care cunosc motivele pentru care trăia ca un om fără adăpost le păstrează pentru ei. Este povestea lui personală, din respect pentru el, ar trebui să rămână așa, au explicat aceștia.

Mulți oameni din cartier au avut grijă de bărbatul fără adăpost și i-au oferit hrană și îmbrăcăminte. „Klaudio a fost un războinic și un iubitor. Ne-a făcut pe toți fericiți. A fost cel mai bun prieten al meu”, a spus un om fără adăpost.

Nu se cunosc cauzele morții tânărului român. Acesta a fost găsit ud până la piele, după o noapte de ploi torențiale, în locul unde obișnuia sa doarmă, din spatele unui centru de testare COVID-19. Oamenii legii au deschis o anchetă și se așteaptă rezultatul autopsiei.

 

×
Subiecte în articol: roman mort Germania om fara adapost
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close