Antena 3 CNN Externe O tânără de origine română, care locuia în maşină de 7 luni, a omorât un copil, un tată şi o bunică, în Italia

O tânără de origine română, care locuia în maşină de 7 luni, a omorât un copil, un tată şi o bunică, în Italia

Angelika Hutter, o tânără de origine română în vârstă de 31 de ani, care locuia în maşină de şapte luni, a omorât un copil, un tată şi o bunică, în Italia.

O tânără de origine română, care locuia în maşină de 7 luni, a omorât un copil, un tată şi o bunică, în Italia
Sursa foto: captura youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2023   •   20:52

Angelika Hutter călătorea de luni bune prin Europa, având drept locuință mașina sa, un Audi A3 negru. Joi, 6 iulie, în timp ce conducea prin stațiunea montană Santo Stefano di Cadore, provincia Belluno din Veneto, a pierdut controlul volanului şi a lovit o familie de italieni.

Tânăra circula cu o viteză de peste 70 km/h într-o zonă cu limită maximă de 50 km/h. Mașina sa a urcat pe trotuar și a lovit o familie de italieni. În urma accidentului au murit trei persoane: tatăl, fiul și bunica, iar mama copilului a fost rănită, scrie corrieredelveneto.corriere.it.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bunica, Mariagrazia Zuin în vârstă de 65 de ani, și tatăl Marco, în vârstă de 48 de ani, au murit pe loc, în timp ce băiețelul de doi ani, Mattia Antoniello, aflat într-un cărucior, a fost transportat la spital unde a decedat ulterior.

Mama copilului a fost rănită și dusă la spital.

Angelika a fost arestată și se află acum în închisoare

"Nu-mi amintesc nimic din ce s-a întâmplat", a spus Angelika Hutter despre tragedie.

"Angelika duce o bătălie internă pentru că simte responsabilitatea de a fi ucis trei persoane. Se referă continuu la acel abis, dar nu-și amintește nimic din accident, de parcă ar fi îndepărtat totul, de parcă ea nu ar fi fost acolo", a declarat avocatul ei.

Angelika are un frate, Martin, care locuiește în Augsburg, în timp ce părinții ei au venit în Germania din România când ea era mică. Ea a crescut în Alholming, un orășel mic din statul Bavaria.

Vecinii povestesc despre ea ca fiind o fată tăcută, rezervată. Era logodită de ceva vreme cu un poștaș.

×
Subiecte în articol: Angelika Hutter accident Italia
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close