Antena 3 CNN Externe Româncă găsită moartă în portbagajul unei maşini, în oraşul Desenzano din Italia

Româncă găsită moartă în portbagajul unei maşini, în oraşul Desenzano din Italia

O româncă dispărută de pe 29 iulie a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, care era parcată în faţa unui magazin, în oraşul Desenzano din Italia.

Româncă găsită moartă în portbagajul unei maşini, în oraşul Desenzano din Italia
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Cecilia Fabiano
de Naty Badea    |    17 Aug 2022   •   11:12

Românca, rezidentă în oraşul Biella (vest de Milano), fusese dată dispărută pe 29 iulie, atunci când a fost văzută ultima dată.

Femeia a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, după ce martorii au sunat la Poliţie pentru a anunţa că maşina, aflată în parcarea unui magazin din oraşul Desenzano, nu a mai fost mişcată de zece zile.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi carabinierii, care au găsit trupul unei femei în portbagajul maşinii. Ea a fost identificată drept o româncă în vârstă de 50 de ani, care fusese dată dispărută de familie.

Din primele cercetări, anchetatorii au descoperit că românca a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Prima pistă este cea a unei sinucideri, mai ales că femeia a mai avut şi alte tentative de suicid în trecut.

Totuşi, poliţiştii continuă cercetările pentru a descoperi cum a reuşit femeia să ajungă în portbagajul maşinii.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, femeia ar fi trebuit să ia medicamentele, apoi să se urce în portbagaj şi să îl închidă, ceea ce pare puţin probabil.

×
Subiecte în articol: Italia Desenzano
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close