Antena 3 CNN Externe O rusoaică de peste 100 kg și-a sufocat soțul cu fesele. ”Am vrut doar să îl liniștesc!”

O rusoaică de peste 100 kg și-a sufocat soțul cu fesele. ”Am vrut doar să îl liniștesc!”

O femeie din Rusia este acuzată că a stat pe fața soțului ei și l-a strangulat cu fesele după ce s-au certat, aflându-se sub influența alcoolului.

O rusoaică de peste 100 kg și-a sufocat soțul cu fesele. ”Am vrut doar să îl liniștesc!”
Sursa foto: pexels
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2021   •   12:01

Tatyana O., care are o greutate de peste 100 de kilograme, ar fi refuzat să îl lase pe Aidar, soțul ei, să plece, chiar și atunci când acesta ”implora iertare”.

Fiica lui Aidar a văzut toată scena și a fugit să ceară ajutor la vecinii din orașul rus Novokuznetsk, Vecina care a venit să vadă ce se întâmplă, însă, a considerat că cei doi se află în mijlocul unei dispute de familie, așa că a decis să plece. 

Tatyana a declarat, ulterior, că a încercat doar să își calmeze bărbatul, în condițiile în care începuseră să se certe după ce consumaseră împreună alcool. 

Potrivit examenului medical, Aidar a murit asfixiat, după ce sistemul respirator i-a fost blocat. Acesta a stat pe canapea pentru mai multe minute, cu fața în jos, în timp ce soția stătea pe gâtul lui, folosindu-și picioarele pentru a nu o putea ridica. 

Soția „și-a strangulat soțul cu fesele după ce a băut prea mult alcool”, scrie presa locală.

În timpul procesului, Tatyana a fost condamnată pentru ucidere din culpă, după ce o acuzația de crimă cu premeditare a fost retrasă. 

Însă Comitetul de anchetă a anunțat că va solicita o nouă acuzație de crimă împotriva Tatyanei, care era nervoasă și supărată „după ce consumase o cantitate mare de alcool”.

După ce a observat că soțul ei nu mai dă semne de viață, „acuzata, speriată, a început să îl zguduie și să îl strige să se trezească”. Din păcate, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată, scrie nypost.com.

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close