Antena 3 CNN Externe Scrisoarea emoționantă trimisă de o fetiță din Siria lui Donald Trump. „Câțiva dintre prietenii mei au murit. Trebuie să faceți ceva!”

Scrisoarea emoționantă trimisă de o fetiță din Siria lui Donald Trump. „Câțiva dintre prietenii mei au murit. Trebuie să faceți ceva!”

Scrisoarea emoționantă trimisă de o fetiță din Siria lui Donald Trump. „Câțiva dintre prietenii mei au murit. Trebuie să faceți ceva!”
Sursa foto: Foto: twitter.com/alabedbana
de S.T.    |    25 Ian 2017   •   14:30

O fetiță din Siria a lansat un apel la ajutor pentru copiii sirieni, într-o scrisoare deschisă adresată noului președinte american Donald Trump, scrie BBC.

„Fac parte dintre copiii sirieni care su suferit din cauza războiului din Siria”, a scris Bana Alabed, evacuată în decembrie din Alep spre Turcia.

„Câțiva dintre prietenii mei au murit”, a mai scris fetița.

„Acum, în Turcia, pot să ies și să mă joc. Pot să merg la școală, chiar dacă nu am făcut-o încă. Iată de ce pacea este importanta pentru toată lumea, inclusiv pentru dumneavoastră. Însă milioane de copii sirieni nu sunt ca mine în acest moment și suferă în diferite regiuni ale Siriei. Trebuie să faceți ceva pentru copiii din Siria, pentru că ei sunt la fel ca și copiii dumneavoastră și merită să trăiască în pace, la fel ca voi”, a subliniat ea.

Mama fetiței a creat contul de Twitter pentru micuță la sfârșitul lunii septembrie „pentru a împărtăși viața lor cu lumea”.

×
Subiecte în articol: scrisoare Donald Trump Siria
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close