Antena 3 CNN Externe Sean Penn, forțat să treacă pe jos granița dintre Ucraina și Polonia

Sean Penn, forțat să treacă pe jos granița dintre Ucraina și Polonia

Actorul Sean Penn s-a văzut nevoit să părăsească de urgență, pe jos, Ucraina. Actorul lucra la un documentar cu privire la invazia rusă.

Sean Penn, forțat să treacă pe jos granița dintre Ucraina și Polonia
Sursa foto: Twitter/ Sean Penn
de Cerasela Stafie    |    02 Mar 2022   •   16:49

Realizatorul și actorul Sean Penn a confirmat că a plecat în Polonia, pe măsură ce criza dintre Rusia și Ucraina se intensifică.

El a publicat luni o fotografie în care poate fi observat cărând valiză în timp ce merge pe marginea unei autostrăzi extrem de aglomerate.

”Eu și doi colegi am mers mile până la granița cu Polonia, după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”, a povestit Penn în descrierea imaginii. ”Aproape toate mașinile din această fotografie poartă doar femei și copii, majoritatea fără nici un bagaj, iar o mașină este singura lor proprietate de valoare”, a adăugat.

În vârstă de 61 de ani, actorul a ajuns în Ucraina în luna noiembririe. Acesta filma un documentar despre războiul declanșat de ruși.

El a condamnat decizia liderului de la Kremlin și a numit invazia ”o greșeală brutală, vieți luate și inimi zdrobite. Dacă nu cedează, cred că domnul Putin va face cea mai îngrozitoare greșeală pentru întreaga omenire”, a adăugat Penn, potrivit UsaToday.

Actorul a mai transmis că președintele ucrainean Volodimir Zelenski și poporul ucrainean ”s-au ridicat ca simboluri istorice ale curajului și principiului. Ucraina este vârful suliței pentru îmbrățișarea democratică a viselor. Dacă îi permitem să lupte singură, sufletul nostru ca USA este pierdut."

×
Subiecte în articol: sean penn Război Ucraina granita Polonia
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close