Antena 3 CNN Externe Studentul chinez ucis şi tranşat la Montreal nu era partenerul presupusului său ucigaş

Studentul chinez ucis şi tranşat la Montreal nu era partenerul presupusului său ucigaş

Studentul chinez ucis şi tranşat la Montreal nu era partenerul presupusului său ucigaş
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    06 Iun 2012   •   09:59

Studentul chinez ucis şi tranşat în Canada nu era partenerul presupusului său ucigaş, Luka Rocco Magnotta, care a fost arestat luni la Berlin, potrivit unor apropiaţi ai victimei, citaţi de AFP.

Chinezul Lin Jun, în vârstă de 33 de ani, avea numeroşi prieteni şi era implicat într-o relaţie amoroasă cu un alt bărbat când l-a cunoscut pe Magnotta.

Lui Lin Jun îi plăcea să apară în fotografii şi să-şi povestească viaţa pe contul său de pe Sina Weibo, echivalentul chinez al Twitter, unde peste 17.500 de utilizatori îi urmăreau postările.

Chinezul avea toate lucrurile într-un apartament din Canada, un partener care se pregătea să i se alăture acolo şi, prin urmare, nu era implicat într-o relaţie cu Magnotta, mai spun apropiaţii.

Anchetatorii canadieni îl suspectează pe Luka Rocco Magnotta, prezentat ca bisexual, fost prostituat şi actor de filme pentru adulţi, că l-a ucis şi tranşat pe Lin Jun la Montreal.

După ce a fugit din Canada prin Paris, şi a fost căutat timp de zece zile, Luka Rocco Magnotta, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat luni fără să opună rezistenţă, într-un internet cafe din Berlin.

Citeşte şi Ieri, două şcoli din Vancouver au primit colete care conţineau rămăşiţe umane.







×
Subiecte în articol: Montreal chinez ucis ucigas
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close