Antena 3 CNN Externe SUA. Poliţişti suspendaţi după ce au fost surprinşi lovind un suspect

SUA. Poliţişti suspendaţi după ce au fost surprinşi lovind un suspect

SUA. Poliţişti suspendaţi după ce au fost surprinşi lovind un suspect
Sursa foto: politisti
08 Dec 2009   •   20:26

Doi poliţişti americani au fost sancţionaţi pentru brutalitate după un incident care, spre nenorocul lor, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile arată cum nu mai puţin de şapte poliţişti au luat la bataie un suspect care încercase să le scape.

Suspectul, un tînăr în vârstă de 20 de ani, a fost oprit de doi poliţişti de campus la intrarea într-un cămin studenţesc. Cum nu avea acte la el, l-a lovit pe unul dintre agenţi şi a fugit. Chemaţi în ajutor, poliţiştii municipali l-au găsit tânăr ascuns sub o maşină parcată. Tentativa de fugă pare să-i fi înfuriat peste măsură pe oamenii legii.

Din cauza loviturilor poliţiştilor, tînărul a stat trei zile în comă. Poliţiştii nu şi-au dat seama că incidentul era înregistrat de camera de supraveghere de pe un bloc vecin.

Bărbatul bătut a fost pus sub acuzare pentru ultraj iar avocatul a pus imaginile la dispoziţia presei după ce judecătorul a refuzat să le accepte ca probă la proces. Tânărul, care avea cazier, a fost condamnat la trei luni de închisoare, plus alte pedepse cu suspendare. În ce-i priveşte pe poliţişti, până acum numai doi au fost identificaţi şi suspendaţi, temporar, din funcţie.

Antena 3

×
Subiecte în articol: politisti SUA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close