Antena 3 CNN Externe Un tânăr de 18 ani a murit, după ce a evadat dintr-un centru corecțional împreună cu alți trei delicvenți | Poliția, pe urmele a doi fugari, în Polonia

Un tânăr de 18 ani a murit, după ce a evadat dintr-un centru corecțional împreună cu alți trei delicvenți | Poliția, pe urmele a doi fugari, în Polonia

Patru deținuți au evadat, vineri după-amiază, iar tentativa s-a terminat tragic pentru unul dintre ei.

Un tânăr de 18 ani a murit, după ce a evadat dintr-un centru corecțional împreună cu alți trei delicvenți | Poliția, pe urmele a doi fugari, în Polonia
Sursa foto: Captură info112.pl
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2023   •   22:30

Deținuții erau încarcerați în Centrul Corecțional din localitatea poloneză Trzemeszno, situată în partea central-vestică a țării.

Este vorba despre trei tineri de 18 ani și unul în vâstă de 20 de ani.

După evadarea celor patru, a fost anunțată poliția, care a început imediat căutările. 

Citește și: "Greu de privit!" | Doi polițiști bat cu bestialitate tineri internați în Centrul Educativ Buziaș 

Oamenii legii au stabilit că, inițial, evadații s-au îndreptat spre lacul Popielewskie. 

Ajunși la malul lacului, cei patru s-au despărțit. Doi dintre ei au încercat să treacă lacul înot, iar ceilalți doi s-au îndreptat spre localitatea Zielen.

Cei doi care au intrat în apă, unul din tinerii de 18 și cel în vârstă de 20 de ani, au decis la un moment dat să se întoarcă.

Însă doar acesta din urmă a reușit să revină la mal, unde a fost reținut de polițiști. Celălalt fugar a fost scos din apă de pompieri.

Salvatorii au încercat să-l resusciteze, însă fără rezultat, fiind pronunțat, în cele din urmă, decesul. 

Autoritățile poloneze din districtul Gniezno au mobilizat un dispozitiv important de căutare pe urmele celorlalți doi evadați, aflați încă în libertate la ora acestei actualizări, după cum a relatat presa poloneză.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close