Antena 3 CNN Externe TikToker spaniol, surprins de supermarketurile din Polonia: ”Parcă ai ajuns în anul 2050!”

TikToker spaniol, surprins de supermarketurile din Polonia: ”Parcă ai ajuns în anul 2050!”

Un TikToker spaniol a rămas surprins de supermarketurile europene Zabka NanoEste, pe care le-a descoperit în Polonia. Tânărul e de părere că noul concept este cea mai tare invenție de până acum.

TikToker spaniol, surprins de supermarketurile din Polonia: ”Parcă ai ajuns în anul 2050!”
Sursa foto: TikTok/ jesusfprieto
de Roxana Mihăiescu    |    06 Noi 2023   •   19:23

Pe parcursul anului 2023, a apărut un nou tip de magazin autonom, care combină vânzările staționare cu soluții digitale. Practic, prin intermediul serviciului Zabka NanoEste, clienții nu trebuie să scaneze produsele, ci doar să le ia de pe raft și să plece. 

Plata pentru cumpărături este debitată automat de pe cardul utilizat la intrarea în magazin sau conectat la aplicația Żappka.

Acest tip de supermarket a devenit la modă în Polonia, iar clienții care nu au mai călcat niciodată pragul într-un astfel de magazin rămân surprinși.

Citește și: Selly și-a făcut visul realitate! Prețul exorbitant al noii sale mașini

Un TikToker spaniol e încântat de modul în care evoluează tehnologia și susține că, în acest fel, oamenii nu vor mai pierde atât de mult timp la cumpărături.

"Practic, vii și te înscrii. Te înregistrezi cu aplicația, intri și nu e nimeni care să te ajute.

Tot ceea ce iei este debit automat în contul aplicației, te înregistrezi și pleci. Parcă ai ajuns în anul 2050", a spus un TikToker spaniol, care a intrat în unul din astfel de  magazine alimentare din Polonia.

Timpul estimat petrecut în interiorul Zabka Nano este de 60 de secunde, astfel încât clientul sosește, ia ceea ce caută și economisește chiar și timpul de așteptare la coadă pentru a plăti, notează Știri Diaspora.

×
Subiecte în articol: TikTok
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close