Antena 3 CNN Externe Circuli cu trenul? Trebuie să citeşti anunţul făcut de CFR Călători

Circuli cu trenul? Trebuie să citeşti anunţul făcut de CFR Călători

Circuli cu trenul? Trebuie să citeşti anunţul făcut de CFR Călători
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    04 Ian 2016   •   14:14
Un tren de călători a fost anulat luni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar alte două trenuri vor ajunge la destinație cu o întârziere de peste 100 de minute, informează CFR Călători.

"Rraficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și rafale de vânt la nivelul caii de rulare. Din cele peste 1.200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară, un singur tren a fost anulat astăzi din cauza condițiilor meteo: IR 1880, Târgoviște — Titu. Pasagerii au fost preluați de următorul tren din grafic", se menționează în comunicat.
De asemenea, IR 1742, Satu Mare — Oradea — București și IR 1892, Craiova — Pitești — București Nord, au ajuns la destinație cu o întârziere de peste două ore din cauza unor defecțiuni.

"Pasagerilor de la Oradea, aflați în vagonul de dormit cu defecțiune la instalația electrică, li s-a oferit ceai cald", se precizează în comunicat.

Totodată, trenurile IR 1873, Golești — Parc Krețulescu si IR 347, Viena — București Nord, vor ajunge la destinație cu o întârziere de aproximativ 100 de minute.

×
Subiecte în articol: CFR Calatori tren trenuri trenuri anulate
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close