Antena 3 CNN Externe Un motociclist a murit după o coliziune cu un biciclist la cursa Ironman Hamburg

Un motociclist a murit după o coliziune cu un biciclist la cursa Ironman Hamburg

Un motociclist a murit duminică, iar un triatlonist a fost grav rănit într-o coliziune în timpul campionatului european Ironman de la Hamburg, a anunțat poliția locală.

Un motociclist a murit după o coliziune cu un biciclist la cursa Ironman Hamburg
Sursa foto: Captură video Twitter
de Claudia Popovici    |    04 Iun 2023   •   17:31

Motociclistul, care transporta un operator de filmare, s-a ciocnit frontal cu biciclistul într-o zonă îngustă a cursei, unde ambele benzi erau folosite de concurenți și de vehiculele însoțitoare.

Accidentul a avut loc în timpul transmisiunii în direct a cursei, înainte ca radiodifuzorul german ARD să întrerupă transmisia.

Motociclistul în vârstă de 70 de ani a murit pe loc, a declarat poliția, citată de Reuters. Triatlonistul, în vârstă de 26 de ani, a suferit răni grave, în timp ce operatorul de cameră a fost în stare de șoc și a fost, de asemenea, transportat la spital pentru tratament.

"O închidere a pistei de curse a fost inevitabilă în zona accidentului", a precizat poliția din Hamburg într-un comunicat, notează Mediafax. 

"Sportivii au fost nevoiți să coboare în fața locului accidentului și să traverseze spre dig. În direcția spre centrul orașului, pista de curse a fost deviată pentru scurt timp".

Cursa a fost întreruptă, dar a fost reluată puțin mai târziu.

×
Subiecte în articol: motociclist Hamburg
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close