Antena 3 CNN Externe Violenţele continuă în Tunisia: 12 vânători suedezi, bătuţi cu cruzime de militari

Violenţele continuă în Tunisia: 12 vânători suedezi, bătuţi cu cruzime de militari

Violenţele continuă în Tunisia: 12 vânători suedezi, bătuţi cu cruzime de militari
Sursa foto: Foto: thejournal.ie
18 Ian 2011   •   10:41

Panica domneşte în Tunisia, deşi noul premier a anunţat oficial formarea unui guvern, după fuga preşedintelui ţării. 12 vânători suedezi au fost bătuţi crunt de armată după ce militarii le-au găsit armele şi i-au luat drept terorişti. Violenţele continuă în toată ţara.

Populaţia continuă să iasă în stradă, iar poliţia răspunde cu gaze lacrimogene şi tunuri cu apă. Miile de protestatari vor să se asigure că toată echipa fostului preşedinte este înlăturată de la guvernare.

12 vânători suedezi au fost bătuţi cu cruzime, deşi că au venit în ţara nord-africană la vânătoare de mistreţi. Militarii nu îi cred însă. În bagajele lor au fost găsite arme şi militarii cred că au de-a face cu terorişti trimişi de preşedintele fugar.

Fostul preşedinte tunisian, Ben Ali a fugit în Arabia Saudită, după o lună de manifestaţii reprimate sângeros, în timpul căreia au murit peste 150 de oameni. Surse din serviciile secrete franceze spun că familia prezidenţială ar fi plecat cu o tonă şi jumătate de aur din rezerva naţională.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close