Antena 3 CNN Horoscop Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!

Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!

Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!
20 Iun 2017   •   10:29

Deși dependențele sunt ceva cu care ne confruntăm fiecare, fiecare dependență este un simptom al unei probleme mai mari. Care sunt cele cinci zodii care ar trebui  sa se fereasca de tot ce inseamna jocuri de noroc, deoarece astrele si soarta nu vor fi niciodata de partea lor.

1. Leu

Avand in vedere ca este regele junglei cel care taie si spanzura, are tendinta uneori de a fi prea avar si trece foarte usor de la o extrema la alta.

Asa ca, acum poate avea un castig impresionant, iar peste zece minute, din cauza ca-si va dori din ce in ce mai mult, va ajunge de unde a plecat sau chiar mai rau.

In cel mai bun scenariu, soarta ii este prielnica o singura data si face ca toate pierderile de pana acum sa-si gaseasca scopul si sa-i aduca o reusita destul de valoroasa.

2. Scorpion

Tot o fire puternica si avara este si Scorpionul, chiar daca la primele interactiuni cu acesta n-ati fi zis acest lucru.

Chiar daca da dovada de o adevarata tehnica si tactica de nedescris si nestiuta de toata lumea, poate cadea prada foarte usor tentatiei de a miza tot ce are in buzunar si mai rau de atat: se si poate imprumuta.

De multe ori are parte de castiguri minuscule care reusesc sa-l impulsioneze sa parieze din ce in ce mai mult, iar marele pot se va indeparta de el cu cat incearca mai tare. Continuarea AICI.

 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop dependenta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close