Antena 3 CNN Horoscop Anul Câinelui de Pământ. Ce rezervă zodiacul chinezesc pentru fiecare zodie în 2018

Anul Câinelui de Pământ. Ce rezervă zodiacul chinezesc pentru fiecare zodie în 2018

Anul Câinelui de Pământ. Ce rezervă zodiacul chinezesc pentru fiecare zodie în 2018
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Oct 2017   •   17:33

Anul Câinelui de Pământ. Anul nou chinezesc începe pe 16 februarie 2018 și se află sub influența Câinelui de Pământ. Află care vor fi efectele asupra ta, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Anul Câinelui de Pământ. Șobolan: În acest an, e posibil să fii urmărită de un sentiment vag de nemulţumire, chiar dacă lucrurile vor merge destul de bine pentru tine. Nu asculta de acea voce interioară care îţi spune să vezi totul numai în negru. Priveşte viaţa cu mai multă seninătate şi vei realiza că, de fapt, nu ai absolut niciun motiv să te plângi sau să îţi faci griji. Apreciază tot ceea ce ai şi toate lucrurile bune care ţi se întâmplă!

Anul Câinelui de Pământ. Bivol: Pentru a amplifica influenţele celeste ale acestui an şi pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul tău să îţi faci un bilanţ al vieţii şi să începi să îţi faci planuri noi. De fiecare dată când ai încredere în tine şi te arăţi întreprinzătoare şi inovatoare, norocul îţi va zâmbi. Dar, dimpotrivă, dacă nu încerci să schimbii ceea ce se întâmplă în viaţa ta şi dacă te complaci într-o rutină nesatisfăcătoare, atunci norocul îţi va întoarce spatele. 

Anul Câinelui de Pământ. Tigru: Anul nou chinezesc este deosebit de promiţător şi poţi reuşi în tot ce ţi-ai propus. Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine. Mergi înainte fără să îţi pui prea multe întrebări. Dacă eziţi, vei risca să pierzi ocazii speciale care îţi pot apărea în cale. Ştii că nu poţi avea noroc la nesfârşit, iar dacă nu profiţi pe deplin de climatul excelent al anului, ai putea ajunge într- situaţie dificilă anul viitor. Scapă de îndoieli şi avansează!

Anul Câinelui de Pământ. Iepure: În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate.Pentru a-ţi păstra liniştea, ar fi în interesul tău sp adopţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul anului. Fii atentă la dieta ta şi gândeşte-te cum să faci pentru a sta când mai mult la aer proaspăt. Într-adevăr, vei avea tendinţa de a trăi prea mult închisă în casă, vei uita să te plimbi şi să păstrezi contactul cu natura. Există o lume întreagă pe care să o explorezi!

Mai multe pe eva.ro.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close