Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Mariana Cojocaru și horoscopul lunii noiembrie. O zodie își întâlnește jumătatea

Astrologul Mariana Cojocaru și horoscopul lunii noiembrie. O zodie își întâlnește jumătatea

Astrologul Mariana Cojocaru și horoscopul lunii noiembrie. O zodie își întâlnește jumătatea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Oct 2017   •   12:46

Horoscopul lunii noiembrie. Invitată în emisiunea „Prietenii de la 11”, astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii.

Horoscopul lunii noiembrie. Cu astrele stăm foarte bine pentru că avem o aliniere de planete în Scorpion, formată din Soare, Mercur și Jupiter. Mai există un tandem interesant între Marte și Venus, care spune de exemplu la Berbec că dacă își doresc un partener, mai ales domnițele, partenerul poate să fie sub 30 de ani.

Horoscopul lunii noiembrie. Cea mai importantă zi a lunii noiembrie este 11.11. este un număr magic și în cultura veche reprezintă arborele vieții. Și o altă zi importantă este 10.11.

Horoscopul lunii noiembrie. Iată cum arată horoscopul pentru luna noimebrie pentru fiecare zodie:

Horoscopul lunii noiembrie. Berbec: Sunt foarte bine susținuți de alinierea de planete din Scorpion. Sunt aducătoare de câștiguri financiare, dar cel mai mare câștig este în plan afectiv, pentru cei care își doresc pe cineva sau să își legifereze o relație.

Horoscopul lunii noiembrie. Taurii sunt și ei foarte bine susținuți de această aliniere de planete. Faptul că avem Venus și Marte în Balanță, le susține planul afectiv. Relația matrimonială este susținută de alinierea din Scorpion.

Horoscopul lunii noiembrie. Gemenii sunt foarte implicați în ce fac pe plan finanicar și profesional. Este o perioadă favorabilă de schimbare a locului de muncă.

Horoscopul lunii noiembrie. Racii sunt la colțul vesel, e veselie pe capete. Sunt susținuți pe plan afectiv și pe relația cu copiii.

Horoscopul lunii noiembrie. Leii sunt intuitivi, sunt favorizați atât în plan sentimental, cât și deplasările.

Horoscopul lunii noiembrie. Fecioarele au și ele parte de relații extraordinare, întâlnire cu prietenii, discuții, parteneriate, în mișcare continuă.

Horoscopul lunii noiembrie. Balanțele fac excepțional în plan afectiv, în plan sentimental, faptul că Venus este în domicilu întrețin acest foc al pasiunii, al relației de suflet.

Horoscopul lunii noiembrie. Scorpion sunt zei de departe. E luna lor, este dedicată și rezervată tranzitelor acestea excepționale.

Horoscopul lunii noiembrie. Săgetător lucrurile se schimbă, este starun care este prețios.

Horoscopul lunii noiembrie. Luna neagră intră în Capricorn pe 6 și susține partea cu mediu unitate.

Horoscopul lunii noiembrie. La Vărsător funcționează bine pe plan afectiv, dar și pe carieră.

Horoscopul lunii noiembrie. Peștii au o perioadă de tranziție, sunt susținuți în zona deplasărilor, tot ce înseamnă deplasare și comunicare  

 

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru zodii dragoste
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close