Antena 3 CNN Horoscop Camelia Pătrășcanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: ”Lumea se schimbă din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare”

Camelia Pătrășcanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: ”Lumea se schimbă din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare”

Camelia Pătrășcanu, cele mai tari previziuni pentru 2021. Astrologul ne-a spus ce ne așteaptă în noul an. Se pare că nu ne liniștim nici în 2021. Abia în 2025 vine momentul în care lumea va căpăta o oarecare liniște.

Camelia Pătrășcanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: ”Lumea se schimbă din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare”
de Andreea Cigolea    |    12 Dec 2020   •   14:15

Camelia Pătrășcanu ne spune la ce să ne așteptăm în anul care vine.

”2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunța o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. 

Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene. 

Cei mai tensionați ani vor fi 2020/2021. Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul. Problemele financiare vor fi în top.  E un an cu semne de anarhie. Este un al sincerității, toată lumea e mai dezinhibată, mai naturală pentru că planete multe se așează în Vărsător” a spus Camelia Pătrășcanu, la ”Dar și Har” de la Antena 3. 

În 2021 asistăm la construirea unor mici comunități, e un an al prieteniilor noi

”Perioada asta, pentru că au fost foarte multe planete retrograde până toamna târziu, vine curajul pentru a investi în imobiliare. Luna asta de final de an e foarte bună pentru tranzacții financiare mai ales pentru semne de pământ: fecioare, tauri, capricorni, dar și pentru scorpioni și pești. Deci cei care pot face asta, să se hotărască și să o facă” a adăugat astrologul.

Lună nouă în Săgetător la mijloc de decembrie

Până în 2021 avem un hop de trăit, un tranzist interesant, mijlocul lunii decembrie. Cheia lui 2021 poate depinde de luna nouă din 14 decembrie, mai ales care se corelează și cu alte lucruri care se întâmplă atunci pe planetă. Aspectele nu sunt atât de majore, cât contextul în care se întâmplă este major. De ce? Pentru că este lună nouă în Săgetător peste punctul carmic cu mai multe panete implicarte acolo. 

Destinul este fixat în Gemeni în 2021. Toate eforturile noaste sunt ținute în frâu de acest destin în Gemeni, o zodie a articulării, flexibilității, a mobilității. Ne ajută să vedem aspectele practice, vii, ale vieții, ne ajută să nu ne cramponăm. 2022 e un an bun financiar și scăpăm de conflicte.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close