Antena 3 CNN Horoscop Care este trăsătura forte a fiecărei zodii?

Care este trăsătura forte a fiecărei zodii?

Care este trăsătura forte a fiecărei zodii?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Noi 2017   •   23:09

Fiecare zodie este caracterizată de o trăsătura forte, un adevărat atu în viața care generează farmec și atractivitate.

Trasatura forte Berbec – Pozitivitate: Cei din Zodia Berbec reușesc să își mențină optimismul și să găsească soluții favorabile chiar și în cea mai dificilă situație.

Trasatura forte Taur- Compasiune: Au un suflet mare, sunt mereu saritori.

Trasatura forte Gemeni – Intelectul: Ei au o dragoste de nestavilit pentru cunoastere si vor munci tot timpul pentru a-si imbunatati performantele intelectuale.

Trasatura forte Rac – Fidelitatea: Un Rac face absolut totul pentru relatia sa si pentru a trai intr-o casnicie fercita.

Trasatura forte Leu – Increderea de sine: Puterea lor interioara este cea mai evidenta trasatura de personalitate a celor nascuti in zodia Leu. Isi pastreaza calmul chiar si in cele mai solicitante situatii.

Trasatura forte Fecioara – Grija: Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt dulci si extrem de atente la nevoile celorlalti. Cei din Fecioara stiu sa aiba grija de ceilalti, sa asculte si sa dea un sfat bun.

Trasatura forte Balanta – Autoperfectionarea: Ei vor sa fie mai buni. Cu fiecare zi mai buni. Aceasta trasatura ii recomanda ca adevarati profesionisti in orice domeniu pe care si-l aleg.

Trasatura forte Scorpion – Creativitatea:  Nu exista limite in ceea ce priveste imaginatia pentru o persoana din Scorpion. Mai mult, spiritul lor combativ ii ajuta in absolut orice intreprind.

Trasatura forte Sagetator – Deschiderea: Sagetatorii au aceasta abilitate unica de a asculta orice informatie, fara sa emita judecati de valoare.

Trasatura forte Capricorn – Responsabilitatea: Au un simt moral dezvoltat care pentru ei este un fel de busola interioara. Ei traiesc in concordanta cu un sistem de simtire si gandire extrem de valoros, care se invarte in jurul notiunii de responsabilitate si verticalitate.

Trasatura forte Varsator – Curajul: Persoanele nascute in Varsator sunt caracterizate de multa determinare, de un curaj aproape nebunesc.

Trasatura forte Pesti – Sensibilitatea: Aceasta trasatura unica ii recomanda ca foarte buni comunicatori si ii ajuta sa se conecteze in moduri intime adevarate, cu ceilalti. Din acest motiv, Pestii sunt iubiti si pretuiti ca si prieteni, iubiti sau frati, scrie exquis.ro.

×
Subiecte în articol: zodie trasaturi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close