Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cei mai periculoși bărbați în funcție de zodie. Dacă îi ai prin preajmă e bine să te ferești de ei

Care sunt cei mai periculoși bărbați în funcție de zodie. Dacă îi ai prin preajmă e bine să te ferești de ei

Care sunt cei mai periculoși bărbați în funcție de zodie. Dacă îi ai prin preajmă e bine să te ferești de ei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Iul 2017   •   18:21

Egoism, viclenie, posesivitate sunt doar câteva defecte pe care le pot avea partenerul de viață în funcție de zodie. Sunt însă câteva la care ar trebui să te gândești cu atenție, mai ales, dacă jumătatea este nativ al respectivului semn zodiacal.

Iată topul celor mai periculoși bărbați în funcție de zodie:

1. Gemeni


Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă. Acest nativ tinde să asocieze dragostea cu minciunile şi jocurile erotice, lăsând în urma sa multe victime. Când porneşti la drum cu nativul din Gemeni, fă-o cu aceleaşi arme!

2. Fecioară

Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun. Dar de unde ştie acest nativ care e drumul cel bun? Şi de ce nu înţelege că o femeie are nevoie şi de alte dovezi de afecţiune, cum ar fi o mângâiere...

3. Leu

Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu. Lângă tine se simte bărbat, dar tu lângă el nu te simţi o femeie împlinită.

Mai multe pe eva.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close